html website templates

ÚJ VÁLLALKOZÁST INDÍTANA?

Merre induljon? Hogyan kezdjen hozzá? Mik az első lépések?

ÚJ UTAT KERES A CÉGE SZÁMÁRA, MERT A RÉGI NEM VÁLT BE?

Alakítsa át vállalkozását! Kezdje el felmérni és helyesen alkalmazni erőforrásait.

AZ ÖN CÉGÉVEL MINDEN RENDBEN, CSAK MINTHA...?

megtorpant volna a lendület? Növekedne, de nem érti miért, mitől hullámszerű a fejlődés.

A természetben minden ami fejlődik (avagy visszafejlődik) a spiralitás elve alapján teszi mindezt.

Ahogyan a madarak a természet erőforrásait felhasználva a sikláshoz szükséges megasságba emelkednek, vagy ahogyan kialakul egy hurrikán.

Tanulja meg és alkalmazza az "ERŐFORRÁSKÖR" stratégiai döntéshozatali rendszert.

Meglévő erőforrásainak felhasználásával, azok fejlesztésével alkosson új céget, vagy állítsa cégét GYORSÍTÓSÁVRA hetek alatt!


CSAKIS PROFI DÖNTÉSEKKEL HELYEZHETI CÉGÉT AZ EMELKEDŐ SPRÁLRA


Elég pár rossz lépés, egy-két téves befektetés, néhány helytelen fejlesztés - és a teljes cégünket máris kivégeztük!

Cégvezetőként képesnek kell lennünk zsinórban jó döntéseket hozni...

  • Ezért égetően szükségünk lenne egy pontos rendszerre, egy pontos útmutatóra, melyet minden fontos döntésünkkor segítségül hívhatunk - egy pontos metodikára, melyre a cégünk stratégiai döntéseit alapozhatjuk.
  • Létezik egy egzakt módszertan, ami alapján a kisebb-nagyobb (de főként a stratégiai szintű) döntéseinket gyakorlatilag hiba nélkül meg tudjuk hozni.

Ha Ön megérti ezt a döntési mechanizmust, ha megtanulja az úgynevezett PowerSpiral (Erőforráskör) döntéshozatali technikát, azzal meg tudja sokszorozni cége túlélési esélyeit bármilyen gazdasági környezetben

Sőt, a helyes döntések meghozatalával nagyon rövid idő alatt emelkedő pályára, a Gyorsítósávra tudja helyezni vállalkozását és következetes, helyes döntések sorával pedig el tudja érni azt is, hogy cége a felfelé tartó, önmagát erősítő spirálra kerüljön, hosszú távon. Ezzel a módszertannal ez könnyebb lesz, mint hinné - akkor is, ha most még nem látja az utat.

Tudta Ön, hogy...

A kulcs abban van, hogy ez a döntési mechanizmus rávilágít a cégen belüli erőforrások közötti összefüggésekre, és a helyes sorrendben hozza azokat működésbe- ez óriási jelentőségű lehet!

Csupán egyetlen helyes sorrend létezik, ahogy az erőforrásokat egymásra tudjuk építeni annak érdekében, hogy erősítsék egymás hatásait és hogy a végén a profit valóban pozitív előjelet kaphasson.

A céges erőforráskör elemei és azok helyes sorrendje.

A legtöbb vállalkozó ott hibázik, hogy az általa rendszerbe állított erőforrások kifejezetten GYENGÍTIK egymás hatását (és egy idő után elindul a cég a lejtőn).
Csak pár általános példa, ezer ilyet lehetne mondani:

Az újonnan felvett munkatárs nem pénzt hoz, hanem pénzt visz.

Egy fejlesztési projekt annyira elhúzódik, hogy kevesebb időnk van, mint előtte volt, pedig azért kezdtünk fejlesztésbe, hogy majd attól jobb lesz.

Egy reklámkampány több veszteséget termel, mint amibe került.

Hiába van egy csomó termékünk (vagy kapacitásunk), nem tudjuk azt eladni, ezért ami pénzt termelhetne, inkább csak a pénzt viszi.

Egy új eszköz használata olyan bonyolult, hogy nem, hogy időt spórolna az adott munkatársnak, hanem ehelyett kétszer lassabban dolgozik, mint addig.

És a sort tényleg vég nélkül lehetne folytatni, ahol egy új erőforrás nem erősíti, hanem gyengíti a teljes rendszert. Csakhogy ez egy rejtett téma, amiről senki nem beszél, így nincs is a cégvezetők figyelmének központjában - pedig létkérdésről beszélünk!

A legtöbben ördögi körként érzékelik a mindennapokban ezt a problémát:

Sosem fog tudni kikerülni a mókuskerékből, sosem fog tudni nagyobb sebességfokozatra kapcsolni, ha nem a megfelelő SORRENDBEN akarja az erőforrásokat egymásra építeni.

Banális dolognak tűnhet, de mivel egy rejtett szabályról van szó, így átsiklunk fölötte a hétköznapokban, és csak nem értjük, miért nem megy úgy a cégünk, ahogy szeretnénk.


10-ből 8-szor itt van a probléma a cégek élet ében:
  • vagy hiányzik az Erőforráskörről egy vagy több elem,
  • vagy rossz az Erőforrások alkalmazásának sorrendje.

Úgyhogy itt az ideje megismerkedni e probléma megoldásával: